Mattips & Oppskrifter

Banner

Produksjonen

Banner

Se vår brosjyre

Banner
Vant innovasjonsprisen
Skrevet av Hans Ragnar Braathen   
mandag 09. november 2009 13:28

Innovasjonsprisen 2009 til Elstøen Gartneri AS

Endelig ble det seier til Elstøen Gartneri AS. Lørdag 7. november delte A.L Gartnerhallen ut den ettertraktede innovasjonsprisen. Utdelingen foregikk på Gartnerkongressen i Stokke. Det var i år som tidligere år; tøff konkurranse, det var fem nominerte til prisen. Her på Elstøen har det over flere år blitt satset mye på produktutvikling og nytenking ad. salatproduksjonen. Juryen har lagt merke til at det over lengre tid har blitt skpat nye produkter som markedet trenger. Fylkeslandbruksdirektør Olav Sundland som delte ut prisen fortalte at Elstøen Gartneri AS skal ha mye av æren for at det norske salatmarkedet har utviklet seg så godt de siste 20 årene. Ifølge jurykjennelsen har Elstøen Gartneri vært med å flytte en tidligere ubetydelig varegruppe opp til et høyere nivå. Salat har utviklet seg til å bli et av de store produktene på det norske markedet.

Daglig leder Gjermund Kristoffersen er selvsagt meget stolt og synes dette kom som en stor og fantastisk motiverende overraskelse. Dette er en anerkjennelse som viser at jobben vi gjør med innovasjon blir gjort riktig og lagt merke til. Derfor er dette en ekstra god opplevelse som motiverer oss for videre innovasjon.

For hos oss på Elstøen Gartneri AS vil vi fortsette med å gjennomføre fornyelse gjennom forandring og forbedre de allerede eksisterende produktene. I denne sammenheng tenker vi også på at våre produkter skal være de beste og at de skal gi den beste kundeopplevelsen, forteller Gjermund Kristoffersen.

Glad vinner

 Stolt vinner av Innovasjosnprisen 2009

 

 
Copyright (C) 2009 Elstøen Gartneri AS
Design & Utvikling: IDEO Design AS