Mattips & Oppskrifter

Banner

Produksjonen

Banner

Se vår brosjyre

Banner
Høstestart
Skrevet av Administrator   
tirsdag 01. mars 2011 08:32

Innhøstingen har startet hos Elstøen Gartneri AS. Søndag 9. mai ble de første kassene med flott spinat kuttet. Trass i lav temperatur de siste ukene siden såing så har spinaten greid seg bra.

Høsting

Høsting

 
Gaselle-bedrift i 2009
Skrevet av Hans Ragnar Braathen   
fredag 08. januar 2010 10:27

I januar fikk vi tilsendt diplomen som viser at Elstøen Gartneri AS er en Gaselle-bedrift for 2009.

Kun 2 % av landets aksjeselskap har fått denne utmerkelsen i 2009. Elstøen Gartneri AS er en av 4223 Gaseller.

For å komme på DNs Gaselleliste må bedriften de siste fire år ha:

-omsetning over en million kroner

-levert godkjente regnskaper

-minst doblet omsetningen

-positivt samlet driftsresultat

-omsetningsvekst hvert år

img_1141

 
Vant innovasjonsprisen
Skrevet av Hans Ragnar Braathen   
mandag 09. november 2009 13:28

Innovasjonsprisen 2009 til Elstøen Gartneri AS

Endelig ble det seier til Elstøen Gartneri AS. Lørdag 7. november delte A.L Gartnerhallen ut den ettertraktede innovasjonsprisen. Utdelingen foregikk på Gartnerkongressen i Stokke. Det var i år som tidligere år; tøff konkurranse, det var fem nominerte til prisen. Her på Elstøen har det over flere år blitt satset mye på produktutvikling og nytenking ad. salatproduksjonen. Juryen har lagt merke til at det over lengre tid har blitt skpat nye produkter som markedet trenger. Fylkeslandbruksdirektør Olav Sundland som delte ut prisen fortalte at Elstøen Gartneri AS skal ha mye av æren for at det norske salatmarkedet har utviklet seg så godt de siste 20 årene. Ifølge jurykjennelsen har Elstøen Gartneri vært med å flytte en tidligere ubetydelig varegruppe opp til et høyere nivå. Salat har utviklet seg til å bli et av de store produktene på det norske markedet.

Daglig leder Gjermund Kristoffersen er selvsagt meget stolt og synes dette kom som en stor og fantastisk motiverende overraskelse. Dette er en anerkjennelse som viser at jobben vi gjør med innovasjon blir gjort riktig og lagt merke til. Derfor er dette en ekstra god opplevelse som motiverer oss for videre innovasjon.

For hos oss på Elstøen Gartneri AS vil vi fortsette med å gjennomføre fornyelse gjennom forandring og forbedre de allerede eksisterende produktene. I denne sammenheng tenker vi også på at våre produkter skal være de beste og at de skal gi den beste kundeopplevelsen, forteller Gjermund Kristoffersen.

Glad vinner

 Stolt vinner av Innovasjosnprisen 2009

 

 
Elstøen Gartneri AS er med som ”pilot” i nasjonalt e-sporingsprosjekt
Skrevet av Hans Ragnar Braathen   
fredag 18. september 2009 13:07

Elstøen Gartneri har over lengre tid bedret sine rutiner for sporing og sporingsdokumentasjon. Vi har et meget sikkert og velfungerende system som gjør at vi kan spore hele verdikjeden fra frøet går i jorda til planting, høsting, lagring, pakking og distribusjon. Vår sporingsdokumentasjon har blitt lagt merke til av bl.a. produsentorganisasjonen Gartnerhallen. De har i samarbeid med Bama to e-sporingsprosjekter gående, og Elstøen Gartneri er en av de to ”pilotene” som er med på å utvikle et elektronisk sporingssystem for frukt og grøntbransjen. De mener at den komplekse og sammensatte produksjonen hos Elstøen Gartneri gir mange utfordringer å løse slik at et fungerende e-sporingssystem hos Elstøen vil gi svarene som trengs for resten av bransjen. Prosjektet er tilknyttet e-sporingssekretariatet nasjonalt og e-sporingsgruppen for frukt og grønt ved frukt- og grøntgrossistenes servicekontor. 

 

For mer informasjon om prosjektet; se Gartnerhallens hjemmesider: http://www.gartner.no/web/nyheter/?id=56

 

 
Elstøen hos Kulinarisk Akademi 25. august
Skrevet av Hans Ragnar Braathen   
onsdag 26. august 2009 13:13

25. august var Gjermund og Hans Ragnar inivtert av BAMA til Kulinarisk Akademi. BAMA Storkjøkken holdt et seminar/kurs for kjøkkensjefene fra de unike hotellene og selskapslokalene som er tilknyttet selskapet; Det Virkelig Gode Liv. Gjermund og Hans Ragnar holdt et foredrag om Elstøen, historiske tilbakeblikk, faktaopplysninger, salatnyheter, kvalitet, sporbarhet og HMS. Gjermund fortalte om produktutvikling, salat, viste frem flere produkter og demonstrerte salatkutting. Kjøkkensjefene viste interesse og stilte engasjerende spørsmål. Før hjemreise fikk vi servert en meget smakfull og delikat lunch med salat og grønnsaker. Desserten bestod av stikkelsbær, bringebær, blåbær, sukker og fløte. Vi reiste fornøyde tilbake til Elstøen. 

 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright (C) 2009 Elstøen Gartneri AS
Design & Utvikling: IDEO Design AS